Neapolitano, rehabilitacija in trening konj

Psihofizična rehabilitacija in celostno delo

Rešujemo tako rekoč nerešljivo. Verjamemo, da noben konj ni resnično problematičen, saj neželena vedenja običajno izhajajo iz strahu, bolečin ali nerazumevanja. Naša filozofija temelji na celostnem pristopu, ki združuje različne metode in tehnike za izboljšanje psihofizičnega stanja vašega konja.

Sanacija laminitisa

Laminitis praviloma ni doživljenjska obsodba. Z našim strokovnim znanjem in izkušnjami vam pomagamo pri sanaciji te boleče stanja in izboljšanju kakovosti življenja vašega konja.

Preprečevanje kolik in stereotipnih vedenj

Kolike, ki so anomalije reje in stereotipna vedenja pri konjih se da preprečiti. Naša ekipa vam bo svetovala in pomagala izboljšati pogoje reje ter vzpostaviti rutine, ki bodo zmanjšale tveganje za te težave.

Prevzgoja problematičnih konj

Agresivni ali prestrašeni konji niso nujno nerešljivi primeri. S pravilnim pristopom in usmerjenim delom z vašim konjem vam pomagamo pri prevzgoji in vzpostavitvi zaupanja.

Manualne terapije in prilagojena oskrba

Naša ponudba vključuje manualne terapije, delo na tleh, primerno in prilagojeno oskrbo ter prehrano. Naš cilj je izboljšati fizično in psihično dobrobit vašega konja.

Trening konj in učenje lastnikov

Nudimo trening konj, ki temelji na gradnji odnosa med konjem in lastnikom. Učimo vas, kako skrbeti za takega konja, kako preprečiti težave ter kako jih sanirati in ugotoviti, zakaj so se pojavile.

Celostni pristop za srečnega konja

Naša ekipa verjame, da je s pravilnim pristopom, znanjem in ljubeznijo do konj mogoče doseči izjemne rezultate. Naš cilj je zagotoviti, da je vaš konj srečen, zdrav in harmoničen, in da boste kot lastnik vedeli, kako mu zagotoviti najboljšo oskrbo in skrb tudi v prihodnosti.

Scroll to Top