Neapolitano, rehabilitacija in trening konj

O nas

naša zgodba se je začela leta 2020

Smo mlado podjetje, ki se je rodilo iz dolgoletnega dela s konji, tako v domačem podjetju mojega očeta, Hera, oskrba živali Bojan Kreft s.p. v Sloveniji, kot ogromno dela v tujini. Našo samostojno pot smo začeli leta 2020. Ukvarjamo se s treningom in rehabilitacijo konj pri nas in na terenu, pripravo jahačev ter oskrbo in nego konj. Prirejamo različne dogodke, med katere sodijo tako tabori v družbi konj za male in velike kot nastopi konj, delavnice, koncerti in predstave.

Skozi leta je naša misija pomagati konjem in ljudem. Tako nas je pripeljala do odprtja društva za pomoč konjem in ljudem Prijatelji konj.

V resnici se je zgodba začela že mnogo prej. Več o tem lahko izveste na blogu.

Bi si želeli od bližje spoznati konje? Imate svojega konja, ki ima težave? Bi se radi naučili pravilno jahati? Potem smo pravi naslov za vas, kontaktirajte nas! Pri nas ste dobrodošli prav vsi, ki vas veselijo konji in ste se pripravljeni zanje potruditi, ne glede na vaše ali njihove omejitve!

Ajda Michelle

naša misija

naša vizija

naše vrednote

Naša ekipa

Ajda

Ajda Michelle Kreft - direktorica

S konji je odraščala, njena najljubša pasma pa so že od malega Lipicanci. Poleg konjev se že od malega ukvarja z različnimi športi, od odbojke, juda, lokostrelstva do plesa. Svoja znanja s pridom uporablja v treningu jahačev. Svojo profesionalno pot je začela v domačem podjetju Hera, oskrba živali. V tem času je končala študij upravljanja podeželja in krajine in s tem pridobila naziv inžinirka kmetijstva in krajine. Opravila je tudi modul učenje jahanja in treniranje konj. Poleg pridobivanja znanj v Sloveniji, se je izobraževala tudi v tujini. Pridobila je izkušnje v različnih športnih, skakalnih, dresurni in vprežnih hlevih po Nemčiji, Angliji, Švici in v zasebnem dresurnem hlevu na Madžarskem. Na koncu je vse vodilo v samostojno pot, sodelovanje z domačim podjetjem pa še vedno ohranja.

David

David Bobnar

David se je ekipi pridružil še v domačem podjetju, kjer je bil to njegov prvi stik s konji. Z veliko veseljem se je začel učiti za jahača in na vseh drugih aspektih dela s konji. Sodeloval je tudi pri delu v Angliji. Bil je ključnega pomena pri ustanovitvi novega podjetja in je eden najpomembnejših članov naše ekipe. S pogumom, kondicijo in inovativnostjo združuje ljubezen do adrenalinskih športov, avtomobilizma, motorjev, nogometa in jahanja. Ima tudi izpite za več vrst vozil, kar velikokrat pride prav.

Nejc

Nejc Šutar

Ljubezen do konj goji že od malih nog. Izkušnje je pridobival v različnih hlevih po Sloveniji. Kot jahač in kočijaž je delal v Lipici. V podjetju se nam je naprej pridružil kot tečajnik, nato kot jahač. Sedaj ima ogromno izkušenj kot jahač, delal pa je tudi z vprežnimi konji. Diplomiral je iz programa zootehnike na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Svoje znanje nadgrajuje še preko magistrskega programa. Je nepogrešljiv del ekipe, ki je pomagal pri ustanovitvi podjetja.

Aja

Aja Gačnik Zupanc

Izobražuje se na področju jahanja in delu z ljudmi. Je diplomirana biopsihologinja. Svojo izobrazbo združuje z delom s konji. Svoj študij nadgrajuje na magistrskem programu. Je izkušena v sedlu, ima pa tudi znanje z delom v vpregi.

ana3

Ana Valant

Ana je najmlajša članica naše ekipe. Poleg konjev so njena velika ljubezen tudi osli. Izkušnje s konji je nabirala po različnih hlevih po Sloveniji. Poleg dela s konji ji gredo odlično tudi pisarniška dela, kar je tudi bistvenega pomena za podjetje.

spoznajte našo čredo

Naša mladina

liam

Liam

Konjeniški tabor mu je življenje spremenil iz videoigric v celotne vikende, preživete v naravi s konji. Od kar je pri nas, je izjemno napredoval in postaja dober jahač.

julija faith

Julija

Julija je pri nas začela jahati, ko je v trening pripeljala svojo kobilo. Ima velike ambicije v športu. Jaha že od malih nog, pri nas pa izpopolnjuje svojo tehniko.

karin

Karin

Že od nekdaj je imela rada konje. Za darilo je dobila problematično mlado kobilo. Iskala je pomoč in našla je naše podjetje. Obe sta prišli s slabimi izkušnjami, ki sta jih skupaj premagali in postajata odlična ekipa.

podporni člani

Mateja

Mateja

nika

Nika

janja

Janja

Tadej

Tadej

Tinkara

Tinkara

Maruša

Maruša

uroš-min

Uroš

Scroll to Top