Neapolitano, rehabilitacija in trening konj

Izobraževanja

celostna, individualizirana konjeniška izobraževanja

Izobraževanja so razdeljena na več tem. Tisti, ki vas zanima posamezna tema, se lahko prijavite na posamezne delavnice in predavanja. Tisti, ki si želite nekaj več in bi se radi bolj podrobno izobrazili o določenih temah in sklopih, pa se lahko udeležite celostnih daljših izobraževanj, kjer združimo delavnice, predavanja in individualno delo z vami in vašim konjem, če ste lastnik.

Teme se med seboj sicer povezujejo in zaželeno je, da si izberete čim večji del sklopa, pridobite največ znanj in tako tudi največ naredite zase in za svojega konja.

Izobraževanja so daljšega trajanja, od parih mesecev do leta. Vključite se lahko v katerekoli teme in sklope, ki vas najbolj zanimajo. Program vam prilagodimo glede na stopnjo znanja, želje, potrebe in čas.

Delavnice bodo vse praktičnega stila, predavanja bodo potekala tudi preko spleta.

Pridružili se nam bodo različni strokovnjaki, ki bodo z vami delili svoje znanje:

O KONJIH

Obdelali bomo, kako oceniti in spremljati stanje našega konja. Pogovarjali se bomo o tem, kaj sploh pomeni zdrav konj in kako poskrbeti za čim bolj optimalne pogoje za njegovo življenje. 

TRENING KONJ

Govorili bomo o tem, kako izbrati pravega konja in kako z njim graditi zaupanje. Pogovarjali se bomo o osnovah, od vodenja, dvigovanja nog, sprejemanja opreme do nalaganja. Obdelali bomo kondicijsko pripravo konja skozi oskrbo in trening. Naučili se bomo vse o delu na tleh in na lonži ter seveda o jahanju.

JAHAČ

Obdelali bomo, kako oceniti in spremljati stanje našega konja. Pogovarjali se bomo o tem, kaj sploh pomeni zdrav konj in kako poskrbeti za čim bolj optimalne pogoje za njegovo življenje. 

OPREMA

Pogovarjali se bomo, katera oprema je primerna za nas in za našega konja. Naučili se bomo, kako izbrati primerno sedlo za nas in našega konja in ugotavljali, ali potrebujemo brzdo. Pogledali si bomo tudi, kako primerno skrbeti za usnjeno in ostalo opremo za konja.

Sklop izobraževanj

5000 Letno
  • predavanja in delavnice
  • neomejeno število treningov pri nas z brezplačno nastanitvijo
  • delo s konjem doma, v kolikor ga imate (omejeno število treningov)
  • možnost do 8 obrokov

Nečlani

Delavnice

70 na delavnico
  •  

Predavanja

40 na predavanje
  •  

Člani

Delavnice

60 na delavnico
  •  

Predavanja

30 na predavanje
  •  
Scroll to Top