Neapolitano, rehabilitacija in trening konj

Vodeno jahanje za začetnike

Naslov

Vabimo vas, da se nam pridružite pri nepozabni izkušnji vodenega jahanja, ki je namenjena tako popolnim začetnikom kot tistim, ki se želijo poglobiti v svet konjeništva. Naši prelepi tereni v okolici Pivških presihajočih jezer nudijo idealno kuliso za to pustolovščino.

Celovitna izkušnja

Naša izkušnja vodenega jahanja je več kot le vožnja na konju. Začne se s tem, da skrtačite in se povežete s svojim konjem, ga osedlate ter se pripravite na pustolovščino. Naši izkušeni in skrbni člani ekipe vas bodo vodili skozi vsak korak in vam pomagali, da se počutite udobno in zaščiteno.

Naučite se vseh osnov

Ne glede na to, ali ste popolni začetnik ali želite obnoviti svoje znanje, naš program vodenega jahanja vas bo naučil vseh osnov. Spoznali boste, kako pravilno komunicirati s konjem, kako nadzorovati gibanje in kako uživati v čudoviti naravi s povsem drugačne perspektive.

Mehka oprema brez brzd

Pri nas uporabljamo mehko opremo brez brzd, kar pomeni, da boste doživeli resnično povezavo s konjem. Konji so nežna bitja, in ta pristop omogoča boljšo komunikacijo med vami in vašim konjem. Naši konji so dobro usposobljeni in prilagojeni za vodeno jahanje.

Primerno za vse

Ne glede na to, ali ste par, družina, skupina prijateljev ali posameznik, ste dobrodošli pri nas. Vodeno jahanje je odlična dejavnost za druženje, sprostitev in pustolovščino v naravi.

Nepozabni tereni:

Naši tereni v okolici Pivških presihajočih jezer so resnično edinstveni. Povsem se boste potopili v naravno lepoto, medtem ko boste uživali v jahanju s konji. Vsak trenutek bo nepozaben, saj boste odkrivali čudovite poti, gozdove in razglede.

Pridružite se nam in doživite čar vodenega jahanja za začetnike, kjer boste spoznali lepoto narave s povsem nove perspektive, obdan s skrbnimi konji in strokovnim vodstvom naše ekipe.

Scroll to Top