Neapolitano, rehabilitacija in trening konj

Terensko jahanje za izkušene

Vabimo izkušene jahače, da se nam pridružite pri nepozabni izkušnji terenskega jahanja. Naši prelepi tereni v okolici Pivških presihajočih jezer so idealni za vse, ki že imate nekaj izkušenj s konji.

Predhoden preizkus na maneži

Vsak, ki se odloči za terensko jahanje, najprej opravi preizkus na naši maneži. Ta korak je ključen, saj nam omogoča oceno vaših veščin in znanja, ter zagotavlja varnost in prilagojeno izkušnjo med terenskim jahanjem.

Priprava konja od začetka do konca

Naše terensko jahanje za izkušene jahače vključuje celovit proces priprave konja, ki ga boste doživeli od začetka do konca. To vključuje krtačenje in vzpostavitev povezave s konjem, sedlanje, jahanje terena in nato razsedlanje. To je pristop, ki vam omogoča popoln nadzor nad vašo izkušnjo in povečuje vašo povezavo s konjem med celotnim procesom.

Nepozabni tereni

Naši tereni v okolici Pivških presihajočih jezer so edinstveni in čudoviti. Med jahanjem boste raziskovali slikovite poti, gozdove in razglede, kar bo zagotovo prineslo nepozabne trenutke. Naši tereni so prava paša za oči za vse jahače.

Prilagojena izkušnja

Naša ekipa bo prilagodila izkušnjo tako, da bo ustrezala vašim željam in veščinam. Bodite pripravljeni na razburljive izzive in osvajanje novih spretnosti med raziskovanjem narave na konju.

Scroll to Top