Neapolitano, rehabilitacija in trening konj

Tabori

Pustolovščina, učenje in druženje v naravi

Naši konjski tabori so razdeljeni na dve skupini, in sicer na tabora za otroke in najstnike. Pri nas so dobrodošli vsi, ne glede na predhodno znanje o konjih. Naši tabori ponujajo priložnost, da preživite čas v naravi v družbi konj, kjer se učimo, raziskujemo ter se povezujemo z našimi četveronožnimi prijatelji.

Raznolike dejavnosti

Naši tabori so zasnovani tako, da ponujajo raznoliko izkušnjo. Večino časa preživimo na prostem, kjer se odpravljamo na terene in uživamo v čudoviti naravi. Prav tako imamo treninge na maneži, kjer se učimo veščin jahanja in dela s konji. Delo in dejavnosti so prilagojeni posameznikovemu znanju, zato je vsak udeleženec deležen individualne pozornosti.

Možnost nočitev

Ponujamo tudi možnost nočitev pri nas, kar omogoča globlje povezovanje z konji in naravo. Če se odločite za nočitev, boste lahko še bolj poglobili svojo izkušnjo in se povezali z okoljem ter konji.

Prilagodljiv čas

Dnevno varstvo je na voljo od 8.00 do 20.00. Večina udeležencev se odloči za nočitev, vendar pa lahko izbirate med različnimi trajanji tabora, ki so prilagojeni vašim željam. Tabor lahko traja en dan, dva, tri ali več dni.

Družinski in skupinski popusti

Za naše člane velja posebna cena za udeležbo, medtem ko so nečlani dobrodošli po nekoliko višji ceni. Poleg tega ponujamo dodatne popuste za družine ali skupine, ki pripeljejo več otrok ali udeležencev.

Prilagodljivo delo in učenje

Delo na taboru je popolnoma prilagojeno znanju in željam udeležencev. Skupine so majhne, kar omogoča individualen pristop in zagotavlja, da se vsak udeleženec počuti udobno in vključeno.

Brez skrbi glede izkušenj

Ni potrebno, da imate predhodne izkušnje z konji, saj je program prilagojen za vse stopnje znanja. Naši izkušeni in usposobljeni mentorji bodo poskrbeli, da se vsak udeleženec počuti udobno in varno. Programi so zasnovani tako, da zadovoljijo tako začetnike kot tiste z višjim nivojem znanja.

Subvencioniran program in plačilo na obroke

Za tiste, ki si taborov ne morejo privoščiti, ponujamo delno in polno subvencionirane programe. Prav tako je možnost plačila tabora na obroke, da bi olajšali dostop do naših izjemnih izkušenj.

Scroll to Top