Neapolitano, rehabilitacija in trening konj

Predstave

Naslov

Vabimo vas, da vstopite v čarobni svet konjskih predstav, kjer se prepletajo mojstrstvo, eleganca in izjemna povezanost med človekom in konjem. Naše predstave ponujajo edinstveno priložnost, da se prepustite očarljivim trenutkom, ki vas bodo navdušili, ne glede na vašo starost.

Raznolike predstave

Naš repertoar zajema različne vrste konjskih predstav, vključno s klasično dresuro, šolo nad zemljo in predstavitvijo dela vpreg. Vsaka predstava prinaša svoj edinstven čar in vzdušje. Klasična dresura vas bo prevzela s svojo izjemno natančnostjo in plesom konj, šola nad zemljo pa vas bo očarala z elegantnimi skoki in gibčnostjo konj. V predstavitvi dela vpreg boste lahko občudovali moč in sinhroniziranost konj, medtem ko bodo izvajali različne naloge v vpregi.

Za vse generacije

Naše predstave so zasnovane tako, da nagovarjajo tako odrasle kot otroke. Prinašajo poučno in zabavno izkušnjo, ki bo zadovoljila radovednost in navdušenje vseh obiskovalcev. Otroci bodo lahko navdušeno opazovali konje in se učili o njihovem vedenju, hkrati pa bodo deležni zabave in poučnih vpogledov v svet konjeništva.

Interaktivne predstave

Za tiste, ki želite še bolj poglobiti svojo izkušnjo, ponujamo možnost interaktivnih predstav. Sodelujte v predstavi in se približajte konjem, da jih lahko spoznate še bolj poglobljeno. Vaše sodelovanje bo obogatilo vašo izkušnjo in vam omogočilo, da se povežete s temi prekrasnimi živalmi na poseben način.

Ogled odprtih treningov

Poleg predstav vam ponujamo tudi priložnost, da si ogledate odprte treninge dela na tleh, pod sedlom in v vpregi. To je edinstvena priložnost, da spoznate proces usposabljanja konjev in se naučite več o njihovem izjemnem usposabljanju.

Pridružite se nam na konjskih predstavah in doživite umetnost, eleganco ter čarobnost konjeništva v vsej svoji lepoti. Naše predstave so več kot zgolj izvajanje trikov – so priložnost za doživetje poglobljenega odnosa med človekom in konjem ter spoznavanje teh prekrasnih živali na poseben način.

Scroll to Top