Neapolitano, rehabilitacija in trening konj

Praznovanje rojstnih dni

Praznovanje rojstnih dni je poseben trenutek v življenju vašega otroka, in kaj bi lahko bilo bolj posebnega kot praznovanje v družbi naših čudovitih konj? Naša praznovanja so zasnovana tako, da vašemu otroku in njegovim prijateljem ponudi edinstveno izkušnjo, ki se je bodo spominjali še dolgo.

Paket 3 ure – do 15 otrok

Vaša otrokova rojstnodnevna zabava bo polna razburljivih trenutkov v družbi naših čudovitih konj. V tem paketu vam ponujamo 3 ure nepozabne zabave, kjer boste lahko uživali v 1,5-urni vožnji s kočijo in nato preizkusili svoje spretnosti med 1,5-urnim vodenim jahanjem na terenu. Poleg tega bomo organizirali raznovrstne aktivnosti, vključno z lokostrelstvom in igrami, ki bodo navdušile otroke. Priskrbeli vam bomo tudi piknik prostor, na katerem boste lahko nadaljevali praznovanje po končanih dejavnostih.

Poldnevni paket – do 15 otrok (od 10.00 do 16.00)

Za popoln dan praznovanja rojstnega dne v naravi se odločite za naš poldnevni paket. Od 10.00 do 16.00 bomo poskrbeli za nepozabno izkušnjo. Otroci se bodo lahko veselili vožnje s kočijo in raziskovanja med vodenim jahanjem na terenu. Medtem ko se bodo otroci družili s konji, bomo mi poskrbeli za piknik, kjer bo hrana že pripravljena (torta ni vključena). Poleg tega bomo organizirali dodatne dejavnosti, vključno z igrami in lokostrelstvom, ki bodo popestrile dan.

Celodnevni paket – do 15 otrok (od 9.00 do 19.00)

Celodnevni paket je ultimativna izbira za nepozaben rojstnodnevni dogodek. Od 9.00 do 19.00 bomo zagotovili celodnevno varstvo in zabavo. Otroci bodo imeli priložnost za vodenje konjev na terenu, sodelovanje v igrah s konji, opazovanje akrobacij s konji in vožnjo s kočijo. Poskrbeli bomo za 2 okusna obroka, prigrizke in torto glede na vaše želje. Poleg tega bomo organizirali piknik s konji in različne druge aktivnosti, vključno z igrami in lokostrelstvom, da bo celoten dan poln zabave in raziskovanja.

Ne glede na paket, ki ga izberete, bomo poskrbeli, da bo rojstni dan vašega otroka poseben in nepozaben v družbi naših prijaznih konj.

 
Scroll to Top