Neapolitano, rehabilitacija in trening konj

Piknik s konji in družinski obiski

Pikniki s konji

Pridružite se nam za brezskrben piknik v objemu narave, kjer se lahko povsem sprostite in uživate v druženju z našimi čudovitimi lipicanci.

Naš piknik s konji vključuje okusne prigrizke in osvežilne pijače, ki jih pripravimo za vas. Postavite odeje na zeleni travnik, obkroženi z drevesi, in uživajte v hrani in pijači, medtem ko konji mirno pašejo v bližini. Za vas smo poskrbeli, da boste lahko brezskrbno uživali v pikniku, medtem ko se narava in konji razkazujejo v vsej svoji lepoti.

Družinski obiski

Ponujamo priložnost, da vaši otroci naredijo svoj prvi nepozaben stik z našimi prijaznimi konji. Naši družinski obiski so zasnovani tako, da omogočajo otrokom, da se približajo konjem, jih pobožajo in se z njimi družijo.

Otroci bodo imeli priložnost, da se približajo konjem, jih nežno pobožajo in si ogledajo, kako ti čudoviti živali živijo in komunicirajo med seboj. To je priložnost, da se otroci naučijo, kako ravnati z živalmi s spoštovanjem in nežnostjo. Za mnoge otroke so naši družinski obiski priložnost, da naredijo svoj prvi stik s konji. Ta izkušnja lahko vzbudi radovednost in ljubezen do teh čudovitih živali, ki jih bodo morda spremljale vse življenje. Družinski obiski so priložnost za učenje in zabavo hkrati. Otroci bodo lahko postavljali vprašanja, se učili o konjih ter razvijali ljubezen do narave in živali.

Pridružite se nam in omogočite svojim otrokom, da naredijo prve korake v svet konj in narave. Naši družinski obiski so priložnost za nepozabno doživetje, ki bo obogatilo njihov odnos do konj in jih naučilo spoštovanja do življenja na našem planetu.

Scroll to Top