Neapolitano, rehabilitacija in trening konj

Strokovne dejavnosti

Raziščite svet konj skupaj z nami!

Naši krožki za otroke so priložnost, da vaši najmlajši raziskovalci odkrijejo čudovit in fascinanten svet konj. Ne glede na to, ali gre za obšolske dejavnosti v okviru šole ali izvenšolske aktivnosti, smo tu, da omogočimo otrokom nepozabno in izobraževalno izkušnjo.

Užitne rastline na pašniku

Otroci bodo v tem krožku spoznali raznolikost rastlin na našem pašniku, vključno s tistimi, ki so užitne. Skupaj bodo raziskovali okuse in vonje narave.

Nabiranje užitnih rastlin:

Otroci se bodo pod strokovnim vodstvom naučili, kako varno nabirati užitne rastline, kot so grozdje, šipek in druge divje dobrote. Spoznali bodo tudi njihovo uporabnost in pripravili preproste dobrote iz naravnih sestavin.

Stik s konjem

Otroci bodo imeli priložnost vzpostaviti stik s konji, se približati njihovemu svetu in spoznati, kako komunicirati z njimi na nežen in spoštljiv način.

Skrb za konja

V tem krožku se bodo otroci naučili osnove skrbi za konje, vključno s hranjenjem, čiščenjem in sprehajanjem. Spoznavanje odgovornosti do teh čudovitih živali je neprecenljivo doživetje.

Vse o konjih že od malih nog

Naši izkušeni in strastni mentorji bodo otroke popeljali v svet konjev, kjer bodo spoznavali različne pasme, značilnosti in vloge konj v zgodovini in sodobnosti.

Jahalne urice

V teh krožkih se bodo otroci naučili osnov konjeniškega znanja, vključno s skrbjo za kopita in osnovnimi tehnikami jahanja, ob tem pa bodo razvijali ravnotežje in koordinacijo.

Spoznavanje konjskega okostja

Raziskovanje anatomije konja bo otroke popeljalo v fascinantni svet konjskega okostja, kar bo poglobilo njihovo razumevanje teh živali.

Naši krožki za otroke so zasnovani tako, da spodbujajo radovednost, raziskovalni duh in ljubezen do konj. Skozi izobraževalno in zabavno izkušnjo bodo otroci pridobili znanje, veščine in spoštovanje do teh izjemnih živali, ki jim bodo ostale v spominu za vedno. Pridružite se nam in skupaj bomo odprli vrata v čudovit svet konj, ki navdušuje vse generacije.

Scroll to Top