Neapolitano, rehabilitacija in trening konj

Inkluzivni turizem

Dejavnosti prav za vse

Naša prilagojena kočija, opremljena za dostopnost in udobje za vse, omogoča gibalno oviranim osebam, osebam s senzoričnimi motnjami in drugim posebnim potrebam, da uživajo v neokrnjeni lepoti narave ob družbi naših prijaznih konj.

Naša ponudba vključuje ne samo vožnjo s kočijo, temveč tudi prilagojeno nastanitev za invalide, ki omogoča sproščeno bivanje v stiku z naravo. Poleg tega bomo organizirali terapevtske dejavnosti s konji, ki bodo pozitivno vplivale na fizično, čustveno in psihično dobro počutje vseh naših gostov.

Konji imajo izjemno terapevtsko moč in pomagajo pri sproščanju in izboljšanju počutja. Skozi naše storitve bomo poskrbeli, da vsi udeleženci doživijo pozitivne učinke in nepozabne trenutke v družbi teh prelepih živali.

Naša strast do konj in želja po vključevanju vseh nas v ta čudoviti svet nas vodita v ustvarjanje inkluzivnega turizma, ki povezuje srca in širi nasmeh na obraz vsem. Pridružite se nam in skupaj bomo ustvarili bolj vključujoč svet, kjer so vsi dobrodošli, da se povežejo z naravo in čarobnostjo konj.

Scroll to Top