Neapolitano, rehabilitacija in trening konj

Oskrba in nega konj

Naslov

Nudimo stalno oskrbo za konje, katerih lastniki nimajo prostora doma ter začasno namestitev v času šolanja ali rehabilitacije.

Prilagojena oskrba za različne težave

Naša ekipa ima izkušnje v oskrbi konj s številnimi težavami, vključno s konji, ki trpijo za laminitisom, težavami z vezmi, astmo in drugimi zdravstvenimi težavami in s konji, ki kažejo stereotipna vedenja, kot so klapanje ali medvedji ples. Oskrba je natančno prilagojena specifičnim potrebam vsakega konja, tako da lahko zagotovimo najboljšo možno nego. Cilj je, da se vse težave odpravi, da lahko konj živi čim lepše življenje.

Namestitev za žrebce in mlade konje

Pri nas sprejemamo tudi žrebce, tako mlade kot odrasle, in jim nudimo poseben konjski vrtec, kjer se lahko razvijajo in socializirajo. Naša oskrba vedno vključuje tudi trening in socializacijo konj, saj verjamemo v celostni pristop k oskrbi.

Ostale storitve

Poleg oskrbe in nege konj ponujamo tudi različne manualne terapije, prehransko podporo, oskrbo kopit ter možnost življenja konj v naravnem okolju, kjer se poudarja socializacija in navajanje na različne ljudi. Imamo različne črede, prilagojene potrebam določenih konj, tako da lahko vsak konj najde svoje mesto in dobi ustrezno oskrbo.

Scroll to Top