Neapolitano, rehabilitacija in trening konj

Najem konj

Če si želite konja, vendar trenutno ne morete ali ne želite imeti svojega, je najem konja odlična priložnost, da uresničite svoje konjeniške sanje in se naučite vse, kar potrebujete, da postanete odgovoren in strasten lastnik konja v prihodnosti.

Najem konja: vaš vhod v svet konjeništva

Ponujamo vam izjemno priložnost, da stopite v svet konjeništva, ne da bi se takoj odločili za lastništvo konja. Najem konja je odlična možnost tako za tiste, ki razmišljate o postati lastnik konja v prihodnosti, kot tudi za mlajše posameznike, ki sanjate o konju, vendar si ga trenutno ne morete privoščiti.

Priprava za bodoče lastnike

Najem konja vam omogoča, da spoznate, kaj vse zajema skrb za konja. Lahko preizkusite, ali je konjeništvo prava izbira za vas, in se pripravljate na morebitno lastništvo konja v prihodnosti. Skozi najem se učite vse, kar potrebujete za oskrbo, vzgojo in skrb za konja.

Za mlajše in strastne konjenike

Mlajši posamezniki, ki si želijo konja, vendar si ga ne morejo privoščiti, bodo našli v najemu konja odlično rešitev. To je priložnost, da se učijo, kako izbrati pravega konja, se poglobijo v konjeniške veščine in razvijajo ljubezen do teh čudovitih živali.

Vse, kar prinese lastništvo konja

Najem konja vam omogoča, da izkusite vse, kar prinese lastništvo konja, brez obveznosti in odgovornosti. Spoznali boste, da je skrb za konja čudovita izkušnja, vendar zahteva predanost, čas in znanje.

Brezskrbnost in podpora

Naši konji ostajajo pod našim nadzorom in treningom, kar pomeni, da se lahko brez skrbi odpravite na dopust ali se sprostite, ne da bi morali skrbeti za svojega konja. Zagotavljamo vam podporo, učenje in vodenje skozi celoten najemniški proces, tako da boste lahko brezskrbno uživali v svetu konjeništva.

 

Scroll to Top