Neapolitano, rehabilitacija in trening konj

Dogodki

Pri nas ni nikoli dolgčas. Za vas čez celo leto pripravljamo različne dogodke, namenjene malim in velikim. Veliko jih organiziramo v sodelovanju z društvom za pomoč konjem in ljudem Prijatelji konj.

tabori

Tabori so razdeljeni na tabore za otroke in najstnike. Skupine so majhne in delo prilagojeno posamezniku in njegovemu znanju, zato so pri nas dobrodošli vsi. Čas preživljamo zunaj, v družbi konj, ogromno hodimo na terene, treninge imamo pa tudi na maneži. Možne so tudi nočitve pri nas.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

izobraževanja in delavnice

Za vas smo pripravili obširna celostna izobraževanja. Lahko se odločite samo za posamezno temo, še bolje pa za celoten sklop, kjer temeljito osvojite potrebna znanja. Izobraževanja so razdeljena na delavnice in predavanja, vsak sklop pa tudi individualno prilagodimo. Kaj to pomeni? Naša izobraževanja so lahko samo enkratna delavnica, ki vas zanima, lahko pa se nam pridružite za dlje časa in tako podrobno spoznate določene sklope in osvojite znanja na različnih nivojih. Delo lahko prilagodimo vam in vašemu konju, če ste lastnik. Tako lahko del znanj osvojite kar doma.

Previous slide
Next slide

nastopi in predstave za otroke in odrasle

Previous slide
Next slide

fotografiranje in snemanja s konji

Previous slide
Next slide

pustno rajanje in ostale dejavnosti ob praznikih

Za pustovanje se s konji sprehodimo skozi vas v spremstvu naših tečajnikov. Ob času dedka mraza vas pozdravimo s kočije. Za gregorjevo bomo v družbi konj širili ljubezen. Različne dejavnosti pa se odvijajo tudi ob drugih praznikih.

Scroll to Top